Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méhpempő képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Méhpempő - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Méhpempő
Keresés
Találatok száma - 7 db
A friss méhpempő

A friss méhpempő

A méhpempő fontos természetes forrása az acetilkolin nevű idegi ingerületátvivő anyagnak, továbbá a 10-HDA (10-hidroxi-2-decenoic sav) savnak, ami egy antibakteriális, gombaölő és vírusölő hatóanyag, mely erősíti a szervezet ellenállóképességét a betegségekkel szemben, és segíti a szabad gyökök eltávolítását. A méhpempő értékét a 10-HDA sav mennyisége határozza meg a piacon. Ez egy olyan speciális anyag, ami csak a méhpempőben található.

A méhpempőről részletesen

A méhpempőről részletesen

A méhpempő igen magas koncentrátumban tartalmazza a B-vitaminokat, amelyek fontos szerepet játszanak az idegrendszer működésében. Ezek a B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12. Továbbá megtalálható benne a C-vitamin, az A-és D-vitamin, E-és H-vitamin is. Nemrégen fedezték fel K-vitamin, illetve P-vitamin tartalmát is.

A tiszta méhpempő

A tiszta méhpempő

A táplálkozástudományi szakértők megfogalmazása szerint a méhpempő az egyik legerősebb gyógyító hatású, és a jelenleg ismert egyik leghatékonyabb idegrendszer-vitalizáló anyag a Földön. Ez az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz.

Méhpempő

Méhpempő

A méhpempő a munkásméhek garatmirigy váladéka, a méhek 'teje'. Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek - dajkaméhek - a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is.

Méhpempő a teherbeeséshez

Méhpempő a teherbeeséshez

A teljesen tiszta méhpempő akkor a leghatékonyabb, ha a pár mindkét tagja fogyasztja. A méhpempő két szinten növeli meg a teherbeesés valószínűségét, egyrészt megvastagítja a méhfalat másrészt jelentősen megnöveli a spermaszámot, feljavítja azok minőségét.

Méhpempő szuperélelmiszer

Méhpempő szuperélelmiszer

Rendkívüli összetettsége miatt, a méhpempő szuperélelmiszernek tekinthető, hiszen több mint 100 fajta tápanyagból áll. A méhpempőben az összes vitamin jelen van, főként a B-vitaminok súlya magas. A méhpempő általános erősítő, roboráló hatású. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be.

Miért annyira értékes a méhpempő?

Miért annyira értékes a méhpempő?

A méhpempő az egyik legtáplálóbb étel a világon, amelyik javítja a táplálkozási hiányosságokat és segít gyorsabban túljutni az olyan állapotokon, amelyekkel akár évekig is küzdöttünk. A méhpempő az agyi tevékenységek serkentése miatt is elismert.

Tuti menü