Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Propolisz közösségek képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Propolisz közösségek - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Propolisz közösségek
Keresés
Találatok száma - 6 db
A propoliszról a hoxán

A propoliszról a hoxán

Mi már egy éve használjuk a propolisz tinktúrát, de nem készen kaphatót, hanem nyers propoliszból készítjük alkohol segítségével. Nagyon jó megfázásra, influenzára, fejfájásra, gyomorsavra/égésre, külsőleg sebekre, vágásokra, pattanásokra. Én még méhszájsebre is használtam, és jó volt. De ezek amiket leírtam, csak töredékei a rengeteg betegségnek, amikre használ. Megelőzésre és immunerősítésre is jó, körülöttünk mindenki influenzás volt, de mi teljesen egészségesek maradtunk.

Babaszoba fórum

Babaszoba fórum

A propolisz alkalmazása a gyógyászatban onnan indult ki, hogy megfigyelték, hogy a faodúban, ahol a méhcsalád megtelepedik teljes tisztaság és higiénia uralkodik. Csak így lehetséges, hogy amellett a szédületes sürgés-forgás és túlzsúfoltság mellett, ami a kaptárban, illetve annak idején a faodúkban uralkodott és uralkodik továbbra is, a méhek az évmilliók során fennmaradhattak. Annak ellenére, hogy a propolisz aránylag rövid ideje áll a méhészek és kutatók figyelmének központjában a kutatók egyre több irányban végeznek kutatásokat ezzel a méhészeti termékkel.

Egészségünk blog

Egészségünk blog

A propolisz legnagyobb szerepe a betegségek megelőzésében van. Egyik leghatékonyabb, természetes antibiotikumként működő kincsünk. Ha már megtörtént a baj, segít a gyors gyógyulásban: a gyermekeknél sűrűn előforduló szájüreg betegségeket, megfázásos betegségeket, tüdőgyulladást, véraláfutásokat, sebeket töredék idő alatt gyógyítja. Foghúzás után fájdalomcsillapításra és a seb gyógyítására is használható.

Mami fórum a propoliszról

Mami fórum a propoliszról

A propolisz körülbelül 200 féle anyag keveréke, tartalmaz gyantát, balzsamokat (50-60%), viaszokat (10-30%), illóolajokat (8-10%), valamint virágport, vitaminokat (B1, B2, B6, C, E), ásványi anyagokat (K, Na, Mg, Al, P, Si, Va, Co, S, N, Zn) és flavonoidokat.

Méhészfórum

Méhészfórum

A tiszta propolisz kimagaslóan hatékony elemekből áll. Legfontosabb és legtömegesebb alkotórészei a flavonoidok. További fontos hatóanyagok: kalkonok, terpén, vitaminok (B1, B2, B6, C, E, ), aminosavak, enzimek, ásványi elemek (K, Na, Mg, Al, P, Si, Va, Co, S, N, Zn). Bizonyítottan tartalmaz ferulasavat, amitől baktériumölő és baktériumfejlődést gátló hatású (külsődleges felhasználás esetén).

Propolisz az NL Cafen

Propolisz az NL Cafen

Gyógyászatban a méz elsöprő ereje a betegségekkel szemben jelentős eredményeket hoz. Bizonyított, hogy nem csak a légúti megbetegedésekben, de egyéb területeken is használt méz csodákra képes. Mézepropolisz tablettas gyógykészítményeket webáruházunkban vásárolhat kapszula, tabletta vagy szirup formájában is.

Tuti menü