Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Propolisz tabletta képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Propolisz tabletta - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Propolisz tabletta
Keresés
Találatok száma - 4 db
Forever Bee Propolis tabletta 60 db

Forever Bee Propolis tabletta 60 db

A propolisz a természetben fellelhető leghatékonyabb antibiotikum. Az a védőanyag, melyet a méhek a kaptár falának tisztántartására gyűjtenek össze. Ezek a kaptárok tisztábbak, mint egy műtő. 22 aminosavat, B-komplex vitaminokat tartalmaz. A méhpempő is erősíti hatását. Ez a kitűnő termék az egyik legmegfelelőbb eszköze szervezetünk természetes védekező rendszerének erősítésére.

Naturland - Pirulapatika

Naturland - Pirulapatika

Propolisz a fákban rejlő ragadós Gyanta. A méhek összegyüjtik majd kibélelik Vele EGY kaptárt, Hogy Legyen védve a baktériumoktól. Csiraölő képessége folytán legfontosabb szerepe a fertőtlenités. A méhpropolisz AZ eddig ismert leghatékonyabb természetes antibiotikum.

Propolisz+C-vitamin tabletta 60x NATURLAND

Propolisz+C-vitamin tabletta 60x NATURLAND

A Propolisz tabletta propolisz hatóanyagával különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi és torokgyulladások) megelőzésére ill. enyhítésére, a gyomor-, bél és húgyúti rendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekező képességének erősítésére alkalmazható.

Tianshi propolisz

Tianshi propolisz

A propolisz egy olyan gyantás keverék, amelyet a méhek a fák rügyeiből és nedvéből, vagy más növényi forrásokból gyűjtenek össze. A propolisz a szervezet ellenállóképességének erősítésével serkenti az emberi test védekező mechanizmusait. Gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Regenerálja és erősíti az emberi testet. Természetes antioxidánsokban igen gazdag.

Tuti menü