Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Propolisz termelés képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Propolisz termelés - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Propolisz termelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Erista propoliszos üveg

Erista propoliszos üveg

Az általunk készített kaptárak fő típusa a Nagy Boconádi kaptár. Egy sorban a kaptár típusától függően 15, 18, illetve 24 db 42x36 cm külméretű vállazott keret foglal helyet. A fenyő kaptártestben elhelyezett anyarácsok betétlemezzel válaszfal deszkává alakíthatóak, így a kaptárban anyapároztató rekesz alakítható ki, vagy akár egy másik méhcsalád is helyet foglalhat.

Méhészek boltja

Méhészek boltja

A propolisz vagy méhszurok olyan gyantás, ragacsos anyag, amelyet a dolgozó méhek a kaptár védelmére, a betolakodó baktériumok és egyéb kórokozók ellen gyűjtenek. Ragadós, sárgásbarna, kellemes illatú anyag, melyet a fák rügyeiről, fiatal ágairól, levélnyeleiről gyűjtenek be a méhek, átalakítják, azután a kaptárak tömítésére és fertőtlenítésére használják.

Méhkaptár gyártás

Méhkaptár gyártás

Vállalkozásunk a Propolisz-Bau Kft, Hangonyban méh kaptár gyártással foglakozik. Vállaljuk az igényeinek megfelelő méretű és kialakítású kaptár elkészítését rövid határidővel. A weboldalunkon keresztül megismerhetik eddig elkészített termékeinket, és pár képen meg is mutatjuk azokat.

Méhszurok: új kitörési pont a magyar méhészeknek

Méhszurok: új kitörési pont a magyar méhészeknek

Minőségi propolisz, azaz méhszurok termelésével a magyar méhészek jelentős pluszjövedelemre tehetnek szert - vélik szakemberek. Ez azért is különösen fontos, mert az előállított méz mennyiségének növelése ma már nem tűnik járható útnak a vállalkozások fejlesztéséhez.

Tam-Méz Kft. eszközei

Tam-Méz Kft. eszközei

A propolisz összetétele változik, attól függően hol és milyen növények vannak a közelben és adott szezonban milyen az időjárás. 100%-os pontossággal következő alkalomkor nem lesz ugyanolyan összetételű a propolisz.

Tuti menü