Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Propolisz vásárlás képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Propolisz vásárlás - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Propolisz vásárlás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Dr. Chen Lucid Tumov

Dr. Chen Lucid Tumov

Gazdag triterpénekben, melyek csökkentik a vérnyomást, valamint a hisztamin szabaddá válását, illetve védik a májat. 17 féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a pecsétviasz gombában, különösen magas a szeléntartalma. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, kitűnően enyhíti a sugár-terápia és a kemoterápia mellékhatásait, ugyanis védi az egészséges sejteket a roncsoló hatásoktól.

Mézbarlang propolisz

Mézbarlang propolisz

A méh viasztermelő képessége 12-18 napos korában éri el legmagasabb fokát, a viasztermelő mirigyek ilyenkor a legfejlettebbek. A méhek a lépépítésekor kúp alakú fürtbe tömörülnek. Ez a fürt több rétegből áll, s szerepe a viasztermeléshez szükséges 33-34 fokos hőmérséklet létrehozása és fenn tartása mellett egy olyan laza szerkezetű függöny kialakítása, amelyben az építőmunkások szabadon mozoghatnak.

Naturhelix propoliszos fülgyertya

Naturhelix propoliszos fülgyertya

A propoliszban és a növényekben, amelyekből származik, található aktív tényezők sora ezekkel a példákkal nem merül ki. A propolisz farmako-dinamikai sajátosságai következtében bőrbajoknál, bőrgyulladásoknál, a húgyutivezetékek fertőzéseinél, a dülmirigy bántalmainál, sebkezeléseknél, endokrin rendellenességeknél, fogbántalmaknál, érzéstelenítésnél és a legkülönbözőbb esetekben nyer alkalmazást.

Nyers propolisz

Nyers propolisz

Sebek kezelésére, különböző bőrmegbetegedések, gennyes elváltozások gyógyítására használatos. Kifejezetten baktériumölő hatású. Ezenkívül erős a helyi érzéstelenítő hatása is. Elősegíti a hegképződést. Gyulladáscsökkentő. A propolisz a méhek ragasztó, tömítő és fertőtlenítő szere.

Propolisz cseppek összehasonlítása

Propolisz cseppek összehasonlítása

A propolisz a népi gyógyászatban mindig helyet kapott, de nyílvánosságra nem kerültek adatok, minthogy a recepteket féltve õrzött titokként kezelték. Az utóbbi idõben sok tudományos intézetben foglalkoztak a kémiai összetételének felderítésével, a betegségek elleni hatásának vizsgálatával. Legtöbb és legsikeresebb gyógyulást a gyulladásos megbetegedéseknél tapasztaltak. Gyomor-bélhurut, torokgyulladás, légcsõhurut, fogíny betegségek, reumatikus fájdalmak és rákos megbetegedések.Vírusos gyomorbetegségeknél, gyomor- és nyombélfekélynél, gombás szájüreg betegségeknél, tályogok, lábgombásodás és bõrkeményedések gyógyítássánál nagyon hatékony.

Propolisz tinktura

Propolisz tinktura

A propolisz illatos, balzsamszer∓circ; anyag, melyet a fák rügyeir∓tilde;l gy∓circ;jtenek a méhek. Maguk a méhek a kaptár bels∓tilde; részein használják fert∓tilde;tlenítésre,ragasztásra,ré sek eltömítésére. Pusztító hatással van többféle baktériumra. Bizonyos mérgeket semlegesít, regenerációs - dermoplasztikus-, bostimuláns hatása van. A kokainnál háromszor, a novokainnál ötször jobb fájdalomcsillapító.

Propolisz tinktúra

Propolisz tinktúra

A kaptár kisebb-nagyobb réseinek betapasztásához és belsejének fertőtlenítéséhez a méhek propoliszt használnak. A propoliszt a növények, főleg a fűz és nyár rügyének ragadós váladékából alakítják át. A méhcsalád láthatatlan védelmét képezi a propolisz: egy erős, nagy mennyiségű propoliszt termelő családban gond nélkül elpusztítja a vírusokat és baktériumokat.

Propolisz tinktúra

Propolisz tinktúra

Elsõsorban a propoliszos tinktúra legfõbb tulajdonsága, hogy a szervezet immunrendszerét erõsíti, szükség esetén azt egészíti ki, vagy egyes funkcióknál azt helyettesíti. Gyerekeknél és idõseknél a legfontosabb hogy, egyensúlyt tart fenn, s az egészséges állapotot igyekszik visszaállítani és azt megtartani. Óriási elõnye a gyógyszerekkel szemben az, hogy nem függeszti fel a szervezet természetes védekezõ rendszerét. Aktivizálja a gamma globulint.

Propolisz tinktúra (20 ml)

Propolisz tinktúra (20 ml)

A propolisz jótékony hatása már az ősidők óta ismert, melyet a méhek kaptár réseinek betapasztásához és belsejének fertőtlenítéséhez használnak. A propoliszt jellemzően a fűz és nyár rügyének ragadós váladékából alakítják át a méhek. Fertőtlenítő hatású, és magas antioxidáns tartalma miatt antibiotikumként is funkcionálhat.

Hirdetés
Propoliszos termelői akácméz maciban

Propoliszos termelői akácméz maciban

Naponta 2-4 teáskanálnyit fogyasszunk. Sebekre naponta 3-4 - szer alkalmazzuk. Megelőzésre naponta 1-2 teáskanálnyit. Megehetjük magában , vagy tejjel , teával keverve. A propolisz vagy méhszurok olyan gyantás, ragacsos anyag, amelyet a dolgozó méhek a kaptár védelmére, a betolakodó baktériumok és egyéb kórokozók ellen gyűjtenek.

Propur propolisz csepp

Propur propolisz csepp

A Propur csepp kísérletileg igazolt legfontosabb gyógyhatásai: gyulladáscsökkentő, a szervezet védekezőképességét erősítő, étvágyfokozó, fertőtlenítő, helyi érzéstelenítő, hajszálér rugalmasságát fokozó hatás.

Reforma propolis csepp

Reforma propolis csepp

Enyhe fertőzések következtében fellépő felső légúti megbetegedések megelőzésére, illetve enyhítésére, gyomor, bél- és húgyúti rendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható.

Tuti menü