Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Propoliszos kozmetikumok képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Propoliszos kozmetikumok - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Propoliszos kozmetikumok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ekcémakrém

Ekcémakrém

Ideje volt továbbfejleszteni az ekcémakrémet. Kicsit lazább lett (emulziós), de nem folyékony. Azonfelül a csalán mellé jó pár más gyógynövényt is felhasználtam, amik külön-külön is nagyon jók ekcéma ellen.

FLP Aloé - Propolisz krém

FLP Aloé - Propolisz krém

Kiváló bőrhidratáló és kondícionáló is egyben. Az Aloe Propolis Creme az Aloe Vera gél és a méhpropolisz gazdag keveréke kiegészítve olyan egyéb hatóanyagokkal, amelyek szintén az egészséges bőrápolásban kiemelkedőek. Ilyen például a kamilla, amelyet a természet egyik legismertebb bőrápoló gyógynövényeként tartanak számon. Természetes bőrszépítő tulajdonságairól ismert A- és E-vitaminokkal kiegészítve vált tökéletessé e készítmény.

Mézes-propoliszos szappan

Mézes-propoliszos szappan

A méz és a méhviasz igen sokféle kozmetikum értékes alapanyaga. Hidratáló hatása révén mélyen ápolja a száraz, repedezett bőrt, elősegíti a bőr természetes regenerálódását. Használatával a bőr egészségesebb, fiatalabb és puhább lesz. Antibakteriális és antiszeptikus hatású.

Neemfa propolisz szappan

Neemfa propolisz szappan

Gyulladások? Fáradtság? Gyenge immunrendszer? Itt a propolisz egy új generációja! A propoliszt a fák rügyeiről, fiatal ágairól, levélnyeleiről gyűjtik be a méhek, átalakítják, azután a kaptárak tömítésére és fertőtlenítésére használják. Ez a méhszurok az, ami az emberi szervezetet is fertőtleníti, csökkenti gyulladásos folyamatait és elűzi fáradtságát.

Propolisz balzsam

Propolisz balzsam

A Naturland Propolisz balzsam egy különleges összetételű bőrtápláló termék, melynek leg-fontosabb alkotóeleme az illóolajokat, B1- , B2, B6-, C- és E-vitaminokat valamint aminosavakat és ásványi elemeket tartalmazó propolisz. A Naturland Propolisz balzsam gondosan kiválasztott, természetesen aktív hatóanyagok egyedi összetételével biztosítja a bőr optimális hidratálását, táplálását és védelmét.

Propoliszos krém

Propoliszos krém

Tudni érdemes, hogy a végleges gyógyuláshoz a propolisz sem elegendő. Ha problémánk van, mélyebbre kell nézni, megtalálni a kiváltó okot és megoldani. A félelmeket, haragot, dühöt, keserűséget el kell engedni és minden esetben megbocsájtani annak aki úgy véljük vétett ellenünk.

Tuti menü