Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágpor, Méhkenyér képes leírás - Propolisz.tlap.hu
részletek »

Virágpor, Méhkenyér - Propolisz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: propolisz.tlap.hu » Virágpor, Méhkenyér
Keresés
Találatok száma - 6 db
A virágpor jótékony hatásai

A virágpor jótékony hatásai

A virágpor egyik legkiválóbb tulajdonsága, ami miatt érdemes próbálkoznunk vele, hogy nagyon magas a proteintartalma, emellett pedig fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint B-vitamint és C-vitamint is tartalmaz, de fontos még kiemelni az antioxidáns hatását is. Itthon még nem tartozik a legelterjedtebb orvosságok közé, de a homeopátiás gyógyszerek között viszont már bőven találhatunk olyanokat, amelyekben hatóanyagként a virágpor is szerepel.

Méhkenyér

Méhkenyér

A méhkenyér azon természetes anyagok közé tartozik, amelyek képesek a májsejteket megújítani. A méhkenyérrel rendkívül jó eredményeket értek el májzsugorodás és hepatitis kezelésében. A méhkenyér főként betegség megelőző szupertáplálék. Évente 2-3 méhkenyér kúra a méregtelenítő folyamatokat támogatja a szervezetünkben, így a szennyezet élelmiszerekben lévő káros anyagok kiürülését gyorsíthatjuk fel fogyasztásával.

Mire jó a virágpor?

Mire jó a virágpor?

A vegyesvirág ajánlható azoknak, akik először fogyasztanak nyers virágport. A vegyesvirágport fogyaszthatjuk immunrendszer erősítésre, stressz ellen, étvágy csökkentésre, így a fogyókúra megtámogatására.

Nyers virágpor

Nyers virágpor

A nyers virágpor egy rendkívül összetett eledel, több mint 120 összetevőből. Benne van mind a 22 aminosav amiből az ember felépül. Az összes vitamin, ásványi anyag és nyomelem benne van, amire az embernek az egészséges testi működéshez szüksége van. A nyers virágporban benne van a természet íze java, melyek mind hiányoznak a szárított virágporból.

Virágpor

Virágpor

A virágport főként egészség védelemre és méregtelenítésre fogyasztják milliók szerte a nagyvilágban. A különböző virágpor fajtákat, különböző célokra lehet alkalmazni, a kiegészítő terápia részeként, vagy akárcsak önmagukban, a gyógyulás elősegítés

Virágpor egyenesen a kaptárból

Virágpor egyenesen a kaptárból

A nyers virágpor kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, elsősorban magas vitamin- és fehérje tartalmának köszönhetően. Vizsgálatok szerint hatékony a baktériumokkal, többek közt a szalmonellával szemben is, erőteljesen regenerál és elősegíti a gyorsabb gyógyulást. A virágpor kitűnő immunerősítő, mellyel megelőzhetjük a megfázást, az influenzát, felerősíthetjük a betegségben legyengült szervezetet. Az egyik legjobb természetes vitalizáló és energetizáló, mely egyformán élénkít fizikailag és szellemileg. A nyers virágpor felnőtteknek és gyermekeknek is ideális az aktív életmód kiegészítéséhez.

Tuti menü